Συμμετοχή της Σχολής στα σεμινάρια χορού του Dance Summer School: 2 & 3/11/2013

2013-11-03 19:49

Η Χοροέκφραση συμμετείχε με πέντες μαθήτριες και δύο δασκάλες, στα επαγγελματικά σεμινάρια για μαθητές ηλικίας πάνω από 10 ετών και δασκάλους χορού, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Dance Summer School στην Αθήνα το Σάββατο 2/11 και την Κυριακή 3/11/2013 στην Ελληνο-Γερμανική Αγωγή στην Παλλήνη.

Στα σεμινάρια αυτά συμμετεχείταν εκατοντάδες σπουδαστές και δάσκαλοι από Σχολές Χορού όλης της Ελλάδας. Τα σεμινάρια είχαν ολοήμερη διάρκεια (10:00πμ με 16:30μμ), και πραγματοποιήθηκαν σε τμήματα ανάλογα τα επίπεδα των συμμετεχόντων. Περιελάμβαναν μαθήματα: Ballet, Contemporary, Jazz και mexican Folk, όπως επίσης και μαθήματα hair και make up, καθώς και ειδικά sections για δασκάλες χορού.

Η συμμετοχή της Σχολής μας αποτελεί ένα ακόμα βήμα, και όλες οι μαθήτριές μας έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε τους γονείς για την βοήθεια και τη συμπαράστασή τους και θα συνεχίσουμε σε αυτή τη κατεύθυνση, δίνοντας όσες ευκαιρίες απόκτησης εμπειριών μπορούμε στα παιδιά της Σχολής.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα σεμινάρια.

Το Dance Summer School είναι μια πρωτοβουλία ενός χορευτικού οργανισμού της Μεγάλης Βρετανίας, που αναπτύχθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε μαθητές και σπουδαστές χορού (αλλά και δασκάλους) να παρακολουθήσουν υψηλής ποιότητας σεμινάρια και μαθήματα χορού από εκπαιδευτές με μεγάλη εμπειρία και διεθνή αναγνώριση. Τα τελευταία χρόνια έγινε θεσμός στην Βρετανία όπου τα καλοκαιρινά εβδομαδιαία camp μαθητών και δασκάλων χορού είχαν μεγάλη επιτυχία.

Για το Dance Summer School, δείτε στο διαδίκτυο: https://www.thedancesummerschool.co.uk