Συμμετοχή στο 8ο Gala του ΣΙΣΧΕ - Δεκέμβριος 2013

2013-10-12 17:08

Η Σχολή μας έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και προετοιμάζεται και φέτος να συμμετάσχει στο 8ο Gala του ΣΙΣΧΕ, που θα διεξαχθεί στο Θέατρο ACS.

Στο Gala του ΣΙΣΧΕ, συμμετέχουν Σχολές Χορού μέλη του ΣΙΣΧΕ, επίσημα Αναγνωρισμένες από το κράτος από όλη την Ελλάδα, και οι έχουν προγραμματιστεί τέσσερις Παραστάσεις σε δύο Σαββατο-Κύριακα, στις 14 & 15 και 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013.

Η Σχολή μας θα συμμετάσχει με ομάδα σπουδαστών της που θα παρουσιάσουν μια χορογραφία η οποία προετοιμάζεται από τις δασκάλες μας, σε μία από τις τέσσερις προγραμματισμένες παραστάσεις του Gala. Για την βραδιά αυτή (αλλά και για τις υπόλοιπες) θα διατεθούν εισητήρια από τη Γραμματεία της Σχολής.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε με την οριστικοποίηση των συμμετοχών και του προγράμματος των παραστάσεων από το ΣΙΣΧΕ.

Καλούμε όλους τους γονείς να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις αυτές που παρουσιάζουν την δουλειά και το επίπεδο των παιδιών από όλη την Ελλάδα, ενώ τα έσοδα διατίθενται αποκλειστικά για Φιλανθρωπικούς σκοπούς.