Βρισκόμαστε online...

...χορεύουμε Σπίτι                 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 03/2020

Αγαπητά μου παιδιά και αγαπητοί μου γονείς,

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που οι καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν όλες ανατραπεί, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να σας δίνουμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις με ΑΣΚΗΣΕΙΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ για τα παιδιά της Σχολής μας, ώστε να σπάσουμε λίγο την ρουτίνα του σπιτιού.

Οργανώσαμε «task ομάδες» που βέβαια είναι προαιρετικές και χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έτσι ώστε να δώσουμε ερεθίσματα στις μαθήτριές μας να ασκούνται και να χορεύουν στο σπίτι με εικονικά «μαθήματα» μέσω υπολογιστή, σαν και αυτά που κάνουμε στη Σχολή.

Κάθε βδομάδα θα σας στέλνουμε με e-mail αναλυτικές οδηγίες και συγκεκριμένα link για βιντεάκια με ασκήσεις που υπάρχουν ελεύθερα στο youtube. Ταυτόχρονα προγραμματίζουμε και εβδομαδιαίες «ζωντανές» συνδέσεις των τάξεών μας μέσω skype για να συζητάμε «από κοντά» πως είμαστε και πως τα πάμε με την εξάσκηση. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών.

Ντυθείτε με τα χορευτικά σας ρούχα, κάντε λίγο χώρο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και ετοιμαστείτε. Ασφαλώς θα χρειαστεί η βοήθεια των γονιών.Αισιοδοξούμε και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.

13-14/5: Τηλε-Συναντήσεις

6-7/5: Τηλε-Συναντήσεις

29/4 Τηλε-Συναντήσεις

22/4 Τηλε-Συναντήσεις

15/4 Τηλε-Συναντήσεις

1 | 2 | 3 >>

8/4 Οι πρώτες Τηλε-Συναντήσεις